Uslovi korišćenja

Armonia Store Internet prodavnica

Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je Armonia Store.

Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati platnom karticom, ili pošalje narudžbinu, pa artikl plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

Putem Internet prodavnice

Kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.

Cene su sa PDV-om. Valuta je srpski dinar (rsd).
Istaknute cene u internet prodavnici važe za kupovinu putem interneta.

Naručivanje

Kada završite unos traženih podataka biće kreirana vaša narudžbenica i svi podaci vezani za vašu narudžbenicu automatski će biti procesuirani.

Sve cene koje vidite na portalu su prikazane sa uračunatim PDV-om i ažuriraju se redovno. Na portalu vam je jasno prikazan cenovnik dostave. Na portalu armonia.rs ne postoje nikakvi naknadni i skriveni troškovi.

Naručivanje preko interneta je najefikasnije naručivanje. Ako se slučajno desi neka greška, naša podrška vam je na raspolaganju u svakoj situaciji.

Ukoliko ne uspete da popunite narudžbenicu na ovaj način, imate mogućnost telefonskog poručivanja-pozovite nas i operater će vam sopštiti sve neophodne informacije.

Ako izaberete opciju plaćanja pouzećem onda kompletan iznos plaćate prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinom kuriru koji vam donosi pošiljku. Proizvodi koji se mogu platiti pouzećem su jasno označeni na sajtu.

Troškovi dostave su 240 dinara+ PDV.

Troškovi dostave proizvoda se dodatno naplaćuju i ne zavise od mesta isporuke. Dostavu pošiljke vršimo ili sami ili uz pomoć naše partnerske kurirske službe na teritoriji Republike Srbije.

Dostava

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cele Srbije. Proizvodi se šalju putem dostavne službe.

Okvirni rok isporuke je 2-3 radna dana. Rok počinje od trenutka kad Armonia Store primi uplatu na žiro račun ili kada autorizacija kreditnih kartica bude odobrena. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.

Ostali uslovi dostave: 
Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja!

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Rok za prijavu reklamacije na oštećenje u transportu je 24h od trenutka preuzimanja robe. 

Plaćanje

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu platiti platnom karticom ili pouzećem prilikom dostave robe.   

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine karticama Visa, Maestro i Master Card garantuje procesor platnih kartica, Komercijalna banka Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

Povrat / Reklamacije

Reklamacije, saobraznost Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • ostali slučajevi u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.