Uputstvo za naručivanje

Sve proizvode koje želite da kupite na armonia.rs možete naručiti na dva načina: putem našeg sajta (online ) ili direktno putem telefona.
Poručivanje je brzo i jednostavno. Kada pronađete proizvod kojI želite da kupite dodajete ga u korpu.
Sada možete videti sadržaj svoje korpe. Ukoliko želite da naručite još proizvoda kliknite dugme NASTAVITI KUPOVINU. Kada izaberete željene proizvode kliknite na dugme ZAVRŠITE KUPOVINU.
Pratite uputstva, navedite neophodne podatke: ime i prezime, adresu za isporuku, broj telefona itd.
Kada završite unos traženih podataka biće kreirana vaša narudžbenica i svi podaci vezani za vašu narudžbenicu automatski će biti procesuirani.
Sve cene koje vidite na portalu su prikazane sa uračunatim PDV-om i ažuriraju se redovno. Na portalu vam je jasno prikazan cenovnik dostave. Na portalu armonia.rs ne postoje nikakvi naknadni i skriveni troškovi.
Naručivanje preko interneta je najefikasnije naručivanje. Ako se slučajno desi neka greška, naša podrška vam je na raspolaganju u svakoj situaciji.
Ukoliko ne uspete da popunite narudžbenicu na ovaj način, imate mogućnost telefonskog poručivanja-pozovite nas i operater će vam sopštiti sve neophodne informacije.
Ako izaberete opciju plaćanja pouzećem onda kompletan iznos plaćate prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinom kuriru koji vam donosi pošiljku. Proizvodi koji se mogu platiti pouzećem su jasno označeni na sajtu.
Troškovi dostave su 240 dinara+ PDV.
Troškovi dostave proizvoda se dodatno naplaćuju i ne zavise od mesta isporuke. Dostavu pošiljke vršimo ili sami ili uz pomoć naše partnerske kurirske službe na teritoriji Republike Srbije.